tutorial: cara memakai tudung bawal dengan lebih trendy

Assalamualaikum,

sekarang trend tudung bawal dah mula hot kembali…ramai kawan2 mula pakai bawal kosong tanpa batu (yang macam aweks2 indonesia pakai)…

dah bosan study tadi, terpikir nak cuba pakai gak…dah pakai tu, rasa cam comel plak,hahaha…pastu mula menggedik tangkap gambar sendiri…

Image

perasan cute,hahaha…

dah2, bosan kan baca nani membebel n syok sendiri,hehe

kat sini nani kasik step2 nak pakai tudung bawal ni macam kat atas tu…ikut step ni, senang je nak faham ni…selamat mencuba =)

1. letak tudung ni sama panjang hokey


2. tarik sebelah tudung tu dan letakkan kat atas bahu. then pandai2 la korang pinkan sikit kat tepi telinga



3.tarik yang sebelah lagi, dan letak atas bahu jugak. kalau tak lipat dan pin, macam ni jadinya


4. kalau nak lipat dan pin pon boleh jugak. lagi kemas.bila angin tiup xde la serabai…

ok,

done!!!

sweet x?hehehe…

selamat mencuba =)

p/s:abaikan model yang keletihan. maaf kualiti gambar agak terok..pakai camera laptop je…0.3 megapixel je,huhu…

update : lupa nak bagitau, ni nani guna bawal biasa yang ada batu tu…

About these ads

8 thoughts on “tutorial: cara memakai tudung bawal dengan lebih trendy

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s