tudung bawal aidijuma-cetusan idea Datin Norjuma

Assalamualaikum,

setelah lebih sebulan menanti, akhirnya dapt jugak invois dari page owner ni. aku dengan roomate aku dah excited sangat menunngu tudung ni. tapi disebabkan terlalu ramai customer, maka kami terpaksa bersabar,huhu…

memula roomate aku pakai tudung ni dulu, ramai cakap macam student indonesia,hehehe…tapi sekarang, ramai yang berpusu2 beli tudung ni…kelas kau cik merah =)

aku yang sememangnya sukakan tudung bawal, amek la peluang nak beli tudung bawal aidijuma ni, gila kau tak beli, murah sangat2 kot. 5 helai tudung bawal plain or bawal 2 tone cuma rm30!!! ha, hambek kau!!!

tapi disebabkan risau material tudung tu terlalu lembut, aku cuma order 5 helai je…3 untuk cik merah, dan 2 untuk aku…

ini antara idea cara pemakaian tudung bawal ni. credit sepenuhnya kepada page ‘tudung aidijuma-cetusan idea Datin Norjuma’ (belum pandai letak link, korang search sendiri la kat fb ok)

Image

 

pakai inner neck, dan lilit2 je macam lilit shawl…oh, simple but sweet sesangat…

Image

serius, sangat cantik hokey..adakah rupa aku akan sebegini cantik bila pakai tudung ni nanti,huhu

Image

love the maxi dress!!!love the jacket!!!love the tudung!!! uwa…. u’re my inspiration Datin Norjuma =) cantik tanpa perlu tayang2 aurat :)

Image

a simple way to wear the tudung…zaman diploma dulu selalu pakai macam ni…motif?perlu ke bergaya sakan untuk pegi kelas je? kau pergi belajar akaun, bukan belajar fesyen k!!!hahaha…

 


zaman ni belum ada tudung ekspres bagai…semua pakai tudung bawal je…sweet kan? rindu bangat kat ampa semua!!!!!!

About these ads

2 thoughts on “tudung bawal aidijuma-cetusan idea Datin Norjuma

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s