‘tentang seseorang’

Good afternoon =)

Hm…aku ditahap kebosanan yang teramat sangat…malam sok aku exam mid financial management 2, tp lum nk study lagi…lepas isyak nnti la aku study…

Aku tgah bengang pasal 1 hal…roomate aku…huh..aku pon xtau apa masalahnya ngn roomate aku tu…x bertegur ngn aku,aku tegur pon x berjawab,aku bg salam pon dia diam je…dah tu kalo dia nk kua dia xkn cakap pape kat aku…kot la nk bg salam kat aku ke..td plak dia nk kua p mana ntah, dia bg salam kat roommate aku yg sorng g je,siap sebut nama g…nampak sangat xnk ucap kat aku kn…cam hampeh je…yang lebih membengangkan,dia 2 budak skolah agama,xkn 2 pon xeti kot. Sem lepas pon cmtu, tp bila nk raya, bila aku bagi kad raya kat dia ok la sat…sem ni jadi plak.apa la masalahnya ngn minah ni. Aku xtau pe yang aku wat kat dia. Nk kata aku sakitkan ati dia,sembang ngn dia pon x.sengal2 ubi minah ni,buat aku menyampah…

Ada 1 story pasal dia..aritu waktu aku dia dok pilih skin untuk laptop dia,aku tunjuk skin warna pink…dia ckp lbh kurang cmni, ‘ei,xnk la warne pink’..ok fine,memang aku xpnah nampk dia ngn warna pink pon even majority ‘baju kurung’ dia warna merah…n tadi, waktu dia nk kua,dia pakai baju pink yang agak ‘kecik’. Smbil dok pusing2 depan cermin dia ckp xksh la kecik,sbb dia suka baju 2…aik,sejak bila plak suka pink ni?dan sejak bila pndai pkai baju2 kecik?manusia2…aku tgah makan wktu 2,aku sempat jeling2 jela…beg dia pon warna pink!hahaha…tahan jela nk gelak 2 ye cik nani =). len kali nk cakap 2 pikir2 dulu ye cik adik sengal…xtau la sejak bila dia bkenan ngn pink…sukati mu la,aku dah puas ati bila leh lepaskan apa yg aku rasa…sakit bila pendam,so kna la aku cita kn,kn3?

Kalo da cta baru, nnt2 la aku update ye…aku malas nk on9 internet yang lembap ni…da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s