i like flowers…

salam..
hai,hai,hai…
aku tak tahu nak buat apa ni, tengah tgu member nak study sama2…
sementara tu, aku tulis la apa ada dalam otak aku…
aku ni suka sangat2 pada bunga..alangkah indahnya kalau hidup aku dikelilingi bunga kan? tapi takde sapa pon yang nak bagi bunga pada aku..bila la ada orang nak bagi ni?huhu…
bunga yang paling aku suka?mesti la bunga ros…macam aku jugak la, sweet gitu…hahaha,perasan!
so, kepada sesapa yang ‘berkenan’ kat aku, siapkan bunga banyak2 okeh…aku mau yang FRESH sahaja…

alamak! keciknya gambar tu,hehe…layan jela ek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s