Just to enjoy the show…

Salam,
Hai…jumpa lagi..semalam aku dah siap menaip untuk meng’update’ blog ni. Tapi bila aku nk post je, xda connection da..sakitnya hatiku,huhu… penat aku menaip tau…apa yang aku nak cita hari ni xda kena mgena langsung ngn tajuk kat atas 2…tajuk 2 secara spontan aku taip bila aku dengar lagu The Show, nyanyian Lenka sewaktu aku mula menaip tadi.
Semalam aku crita pasal kawan2 lama aku..yang aku syg dan rindu…dah lama x jmpa dorang smua..cmana la rupa mereka2 itu skrg…aku tido lambat bbrapa hari ni, dan aku luangkan masa aku utk tgok gmbar2 lama kami…byknya kenangan yg ada antaranya aku dah lupa..skurang2nya dengan gmbar yang byk tu aku blh refresh balik pada kenangan lama…bestnya…rindu zaman tu…zaman diploma dulu lebih sonok dari skrang…zaman aku enjoy, tapi result bgus…skrg ni wlaupon x enjoy, result cam hampeh,huhu…

Aku dok tercari2 cara nk masukkan background music kat blog ni..tapi lum tau camana…cara yang diterangkan dlm forum 2 memeningkan aku…ada sesapa nak bantu aku? I don’t think so, sebab aku je yang baca blog ni,hahaha…tapi xpe, ni caranya aku lepaskan apa yg terbuku di hati..aku nak letak lagu 2 pon sebab aku tgah jatuh hati dengan lagu 2…lagu yang menunjukkan aku sgt2 sayangkan dia…betul ke?hehe…nanti aku try lagi k..wish me luck..

Aku baru study bab 8 kenegaraan Malaysia…tak tau la kenapa kepala otak aku lembap sgt skrg ni..susah betul aku nak ingat walaupon baca berkali2…Ya Allah, bantulah aku, permudahkan urusanku dan jalan hidupku…Amin…aku nak cuba habiskan subjek ni malam ni, InsyaAllah…

Ha, 1 perkara lagi, aku tringin nk masukkan gambar sahabat2 kesayanganku dalam ni…patut tak aku masukkan? Nanti aku fikirkan okeyh, hehe..

Itu saja untuk hari ni…semoga jmpa lagi =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s