Study atau stidoq?

Salam,

Hai…aku kembali lagi. Semalam aku cakap nak habiskan subjek kenegaraan. Tapi aku dah tak mampu, tak boleh nak serap maklumat lagi dah, so aku terus tutup buku,hehe… sekarang ni aku tengah nak habiskan bab akhir, japg leh la aku rehat sebentar dan study company law pulak. Waktu amek dip dulu aku dah amek paper c.law ni, tapi u ni kerek, x bagi kami transfer 2 paper law, huhu..so dapat transfer business law jela. Boleh ke aku ulang kejayaan dapat A dulu?macam mustahil je,hu

Aku tak tahu kenapa bila study week ni waktu tido aku totally changed! Aku tak boleh tido malam. So bila siang je aku mula la nk tido. Adus, takkan la aku nak jadi burung hantu kot. Bukannya nikmat pon tido siang. Si dia pulak asyik berleter kat aku, katanya entah berapa juta dah neutron(betul ke aku eja ni?) otak aku mati sebab tak tido malam. Sabarlah.. tu tandanya dia sayang aku,hehe. Malam dia tido, aku berjaga. Bila siang dia berjaga, aku pulak yang mengantuk. Camana nak spent masa sama2 ni? Nanti aku fikirkan ye,hehe

Nanti jumpa lagi. Nak sambung study. Wish me all the best=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s