my 1st vacation this semester…

Salam,
hai3…hehe, aku baru pulang dari Port Dickson, percutian 2 hari di mana ntah, aku dah xingat… percutian tu jadi unik sebab aku lebih banyak makan durian daripada mandi laut, hehe…ombak sangat kuat disebabkan angin kuat, so tak bolehlah kami mandi laut lama2…

sebaik saja dalam perjalanan pulang td, 1 of my senior called me. suara dia sedih sangat. aku dah agak sebab apa, mesti dia nak tanya result aku, huhu…ternyata tekaan aku 100% tepat! aku sendiri belum check result aku, agak cuak bila dia cakap dia dapat B- for advanced taxation, sedangkan dia jawab dengan keyakinan, sedangkan aku tak boleh jawab. aku takut kiranya pointer aku down lagi, yang semester lepas sudah cukup buatkan aku sedih sepanjang semester..

sesampainya di rumah, terus aku capai lappy, on P1, then kalut2 buka internet, tapi malangnya xde connection, memang sangat2 bengang! mujur de lappy cousin aku, cepat2 aku check result aku…syukur alhamdulillah, result semua ok walaupun aku tak dapat dean award. Dan aku juga mendapat B- for advanced taxation, my very worst result, huhu… tapi takpe, aku bersyukur sebab berjaya baiki pointer aku walaupun masih nyawa2 ikan…sem depan cuba lagi, chaiyok2 =)

nanti aku upload pic dekat PD ye, skrg connection tak ok…da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s