gambo2 PD

salam,
ni gambar2 kami di PD..takde banyak yang menarik, tapi boleh la layan…have fun…

love this kinda tree...

Queen of Durian

my lovey dovey cousin

sejak pegi PD ni aku asyik tangkap gambo je…tapi masalahnya, senyuman aku dah tak semanis dulu..chewah, aku ni manis ke? hm, masalah bertimbun2, mana nak manis dah, asyik fikir masalah je kan..
pagi nanti nak balik kampung cousin aku di Teluk Intan, Perak.. sekarang aku tunggu match Brazil jam 2.30 a.m japg, padahal kepala dah berat, huhu… takpe, demi Brazil aku sanggup tido dalam keta esok, haha…wait for another updates from me ya, da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s