letih…

Salam,
hai…aku baru je sampai dari Teluk Intan, Perak lebih kurang pukul 3ptg tadi…memang sangat meletihkan..tapi aku sangat gembira sepanjang 3 hari 2 malam di sana. Walaupun aku tinggal di kampung, tapi suasana kampung di sana amat berlainan sekali. Mungkin aku ni outsider yang masuk ke sana kot, sebab tu aku macam orang tak penah masuk kampung, hahaha… Sampai je rumah, terus sibuk2 nak keluar jalan2 ke Wangsa Walk pulak, ada barang yang cousin aku nak cari, maklumlah dia nak daftar U minggu depan. Ni first time aku kesana, tempat tu pun baru je buka, best jugak la, ada karaoke, boling dan tempat shopping pun not bad la. Tapi aku letih sangat, almaklumlah kami memang tak sempat rehat langsung tadi…. Nanti aku update lagi ye, nak pergi bersiap, nak pindah rumah pula malam ni…da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s