nak rehat

Salam,
hai semua…hari ni aku nak rehat kat umah je, aku penat sangat2 berjalan tanpa henti dari minggu lepas.. balik je dari Perak, aku ke Temerloh pulak keesokan harinya..aku disana hari sabtu dan ahad, petang ahad pulang semula ke KL, isnin temankan cousin aku Cik Una pergi setelkan payment univ dia, then kami jalan2 ke Ampang Point, window shopping je.. bila dah keletihan kami naik ke tingkat atas untuk berehat, tapi malangnya aku rindukan boling, haha.. dan kami pun terkulai di lane tersebut, hehe…sonok sangat2, aku menang game 2..dah lama aku tak main boling, seingat aku dah lebih setahun kot. nanti aku upload pic ye..
hari selasa menjelma…ikutkan perancangan asal, aku nak ke sogo dengan kawan univ aku, tapi malangnya dorang cancel last minute, so aku cuma akan pergi dengan Cik Una dan mak aku. wah, penat la mak aku jalan dengan aku nanti, aku ni gila jalan…dan ternyata tepat, kami sangat kepenatan berjalan dan mengeluarkan duit, haha..sudah2lah, aku perlu ada simpanan sedikit untuk sem depan, kalau tidak alamatnya aku akan berpuasa sepanjang bulan depan sementara nak dapat schorlarship aku untuk sem depan. sudah2lah nani ye…haha
k la, malas nak tulis panjang, nak termuntah pulak rasanya, sakit kepala tak cukup rehat agaknya…da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s