cuti2 hari ini

Salam,
hai…dah lama aku tak post pape kan…bukan taknak, tapi rasa malas nak menaip dalam ni..dalam ni kena taip ayat baik2,hehe…lagipun internet ni slow gile la,hu…skrg dah 2.11 a.m, ok la sket internetnya…
2 hari lepas aku dan kawan2 uni outing ke Jitra, ditemani sorang hero, hehe…dia ketua kelas aku waktu dip dlu. kawan2 kami semua dah bawak diri jauh2, tinggal kami je kat sini, so kalau keluar pon ada kami jela, dan sebab tu jugak aku ajak kawan2 uni aku, supaya tak timbul fitnah di kemudian hari…
pagi tu kami ada sambutan hari pahlawan peringkat uni, then after zohor baru dia sampai untuk jemput kami. aku dan 3 kawan lain jadi big boss aritu,hehe…antara aktiviti kami aritu, kami jalan2 di Bandar Jitra, jalan2 di Tasik DarulAman, dan makan char koey teow di Pekan Tanah Merah, Jitra… memang sangat seronok. dah lama aku tak happy macam tu, outing ramai2 dengan kawan2…ni antara gambar kami hari tu, layan… harap semua ni akan berkekalan, dan kegembiraan ni akan menyatukan kami sebagai sahabat baik selamanya, amin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s