getaran cinta di jiwa

Salam
aku malas nak menaip, jadi aku cuma search lirik lagu ni dan copy n paste disini… beberapa hari lepas aku tengok fb si dia, my secret admire, dan alangkah sedihnya aku melihat si dia bersama kekasih hati berjalan beriringan di tepian pantai…sangat romantik…dan aku tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan aku…cemburukan aku? atau sedih saja? entah la, aku sendiri tak ada jawapannya… tapi aku percaya ada hikmah atas semua ni. dia bukan untukku. semoga dia bahagia bersama kekasih hati…semoga Allah membawa dia pergi dari ingatan aku. aku tak perlukan dia dalam hidup aku, kerana dia tak bawa apa2 makna dalam hidup aku. cuma kenangan lama yang kadangkala terimbas kembali yang buatkan aku sebak…aku akan cuba melupakan dia walaupun mustahil buat masa sekarang…semoga kalian berbahagia ;(

lagu ni dah lama, lagu di awal kemunculan Liza hanim…hanya sesetengah ayat yang boleh dikatkan dengan aku…yang lain layan jela ek…

Di hatiku cinta bermula
Dan rinduku seharum bunga
Setiap detik kini nyata
Hanya dirimu oh sayang
Namun jauh di sudut hati
Mungkinkah kau daku miliki
Tak ingin daku
Bersendiri lagi
Kehilangan mu oh kasih
Tak sanggupku menghadapi
Tuhan sesungguhnya
Kau lebih mengerti
c/o
Pedih menyaksikan dikau dan dia
Pilu airmata kasih mengalir di pipi
Hampa impianku luka berdarah
Mana harusku bawa hati yang kecewa
Tak sanggup kehilanganmu
Walau itu hanya dalam mimpi

Dengarkanlah oh sayang bicaraku
Sesungguhnya ku menyintaimu
Ku luahkan perasaanku
Yang terpendam di dalam kalbu
Ku tulis lagu dengarkanlah
Getaran cinta di jiwa
Seandainya dikau mengerti
Katakanlah pada diriku
Siapakah yang ada di hatimu
Telah sekian lamanya
Kau bertahta dalam jiwa
Setiap ketika rinduku untukmu
(repeat c/o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s