Archive | October 2010

i need you…

salam,
pesanan ni adalah untuk si dia, dan kepada mana2 pasangan yg belum berkahwin ye…
jagalah diri anda untuk pasangan anda, jgn hilangkan keyakinan dia pada anda okey…

abg…
i just want u to know that i really miss you n i need u in my life…i’ll be waiting for you…please don’t let me down ok…kalau tidak, tau la balasannya,hahaha (gelak jahat)…i know you love me with all ur heart… jgn nakal2 k… jaga diri baik2, awak tu dah la jauh, xde org nk tgok2kn…jaga mata awak okeh…jga perlakuan jugak… syg awk…

Advertisements

takut….

salam,
aku dalam ketakutan…
baru stengah jam tadi aku dapat msg dari seseorng yang aku kenal, tapi kami tak rapat…dalam msg 2 dia cakap, dia akan datang kat aku dan akan jaga aku… Ya allah, apa dia mengarut ni… menggigil aku, sampai keluar air mata…aku cari kekuatan untuk balas msg dia, then dia cakap nk meminang pulak…apa dia mengarut ni!!!
Ya Allah, lindungilah aku…aku hanya akan takut kepadaMu…peliharalah aku…amin…aku harap dia xkn buat pape kat aku…sama2 doakan untuk aku…semoga kita semua dalam lindungan Allah

InsyaAllah

salam,
aku suka sgt lagu ni…memula saja2 dengar ja sebab lagu dia berunsur islamik, dan aku mula sukakan lagu Maher Zain…tapi maghrib tadi aku pasang dan hayati…kuar air mata aku…lirik dia betul2 buatkan aku ingat Allah, subhanallah…
semoga kita semua sama2 dekat dekat allah…tahniah kepada penulis lirik…

Album :
Munsyid : Maher Zain
http://liriknasyid.com

Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can`t see which way to go
Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side

Insya Allah3x
Insya Allah you`ll find your way

Everytime you can make one more mistake
You feel you can`t repent
And that its way too late
Your`re so confused,wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame

Don`t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insya Allah3x
Insya Allah you`ll find your way
Insya Allah3x
Insya Allah you`ll find your way

Turn to Allah
He`s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don`t let me go astray
You`re the only one that showed me the way,
Showed me the way 2x
Insya Allah3x
Insya Allah we`ll find the way

hm…

salam,
dah lama x post pape kat sini kan…dah hampir sebulan raya…kalau tak salah,esok dah last day kan…jadi, aku nk ucapkan selamat hari raya…mohon maaf atas segalanya…kepada yang semangat beraya 2, boleh la agaknya korang mula fikirkan untuk gantikan puasa…aku dah sudah ganti, sekali ngn puasa 6 aritu 🙂 senangnya hati,hehe…k.da…