Archive | November 2010

aku ni polis ke?

Salam,

perut aku kesakitan disebabkan kelaparan melampau…hujan2 ni buat aku lapo la,hu…
aku tgah chat dekat fb dengan kawan aku, dia dok tny pasal kawan kami yg sorng g…dah kalau ko de masalah ngn dia, npe cari aku? aku ni polis ke? mana la aku tau pe masalah antara korang berdua…adus…kalau aku masuk campo, nanti bertambah2 plak masalahnya…dah aku menambh2kn pulak dosa aku sbb bercerita, mn tau kalau de salah dari cerita aku…tlg la jangan libatkan aku,hu…

dah, xnk layan dah…layan je pic tomyam ni…aku rindukan tomyam kat dpp petronas,hu

makanan baru sampai...yummy2...

habis? wah, lapo sgt la ni,haha

puas!!!

Salam,

gumbiranya rasa bila tgok blog ni dah berseri sket…
akhirnya bertambah juga post dalam blog ni stelah lama aku kemalasan nk update…
nnt aku update lagi ye…skrang tgah cari mood untuk final exam..paper berturut plak 2…wish me best of luck k…nani!!!chaiyok!!!
nani,
ingatlah masa depan anda, jgn dilayan sgt kemalasan anda 2…on9 bleh plak berjam2, tgok bku xsmpai 1/2 chapter dan terlena plak berjam2…insaf la wahai cik nani…
masa untuk tido…
nanti kita sembng g deh…
nk p baring2 smbil ingat cik abg tersayang 🙂
nanite semua…
da…

p/s : ingatkan aku untuk cita pasal sanggul tinggi…

gile…

Salam,

jgn tkejut ngn tajuk 2… xtau nk pkir tajuk pe dah, 2 yang letak tajuk 2…actually, skrg ni tgah gile tgok blog kawen…mls ckp byk…lyn jela pic ye… credit kpd photoaura.net untuk pic2 cun2 ni

nice view rite?

i'll be with u...where ever u go...

p/s : maaf kepada tuan punya pic ye, nani ambik tnpa kbenaran, tp nani dah letakkn credit dah…jgn marah ea… i really luv ur work… keep it up 🙂

hujan rindu…

salam,
rindu sgt pada si dia…bila la dapat jumpa lagi..dia demam dan selsema, suara pon semacam je tadi, konon hensem la 2,haha… mst dia pon perlukan aku skrg ni…nnt kita jumpa ye, miss u damn much..
dah 3 malam 2 hari ujan lebat turun menimpa bumi, bersama rahmatnya yang tersendiri…walaupun kesejukan, dan susah nk bergerak kemana2, aku bersyukur dengan semua ni.. sekurang2nya aku ingat bila time kemarau nanti, kami akan memerlukan hujan…bersyukurlah dengan apa yang dikurniakan…
dah lama tak update blog ni…aku tulis dalam lappy aku, tp malas nk post..biar la ia terus je dalam lappy aku…
hm, pada seseorng yang pernah ada dalam hati aku tu, aku doakan semoga kau bahagia… tak perlu la berikan reason kat i knp you mintak num fon member i…i dah relakan u…i cuma sygkan dia skrg…dia lelaki terbaik yg boleh terima i seadanya…
aku harap sok dapat la pegi expo, nk tgok syahir wat psembahan..alangkah bagusnya kalau dia ada bersama kan..kesian dia berseorangan dirumah sewa, jauh pulak dari aku…nanti kita jumpa ye yayang…
perkahwinan idaman
credit : photoaura.net

cari pasal

salam,

nape la minah 2 nak cari pasal dengan aku lagi…persahabatan kami dah hampir ok dah, tetiba dia mulakan balik…dia bengang kot sebab aku slalu post pasal si dia kat fb aku…sudah2 la, terima la hakikatnya, kami dah bersama lama dah…aku bukan khianati kau, dia sygkn aku, dan aku sygkan dia…aku tak rampas dia dari kau pun…dia tak pernah jadi milik mana2 perempuan expect mak dia…adoi…tlg la jgn rosakkan hubungan persahabatan kita…
kalau mcm ni la, watpe kita nk rancngkan reunion group kita? buang masa, buang tenaga, buang duit…last2 pakat2 p dengan muka masam mencuka…nk epi apanya?
kau dah berjaya dengan hidup kau…kau dah ada keja yg baik, npe masih tak puas hati ngn aku? ke aku ni cntik sangat?hu…aku tau la semua laki yg pernah hadir dalam hidup kau 2 hadir jugak dalam hidup aku…aku xmintak pon…aku tak pedulikan dorng pon…dalam hati aku cuma ada dia…dia!!!dan maafkan aku sebab dah letakkan dia dalam hati aku…dia ikhlas sygkan aku, dan aku nampak keikhlasan dan kesungguhan dia…salahkan aku terima dia setelah dia dah bersungguh2 tunjukkan kesungguhan dia? kau akan jumpa lelaki yang terbaik untuk kau, yang terima kau seadanya…percaya la…tlg doakan hubungan kami berjalan baik sehingga ke akhirat sana…tolonglah…