problem…setel!!!

salam,
yehaa…masalah aku dah setel…itulah gunanya rilex dalam menghadapi masalah.. mujur tadi aku tenang je waktu baca msg dari dia.. xrasa nk marah2 walaupun badan aku sgt2 letih..

hm, bercerita ttg dia..dia msg aku awal malam tadi..dia tanya apa yang aku nak dari dia, dan dia ajak jumpa.tapi aku menolak. aku pilih untuk selesaikan melalui fon je.. aku ckp secara diplomatik, dan tak membentak2 ataupun marah dia (itu perasaan aku la, xtau dia rasa cmana). and bila aku ckp cmtu, panas diapon berkurangn kot, dan dia pon cakap elok2 dengan aku..

setelah beberapa msg,kami dapat cari penyelesaian. selalunya aku amat susah untuk ucapkan maaf, tapi kali ni, aku yang berkali2 ucapkannya. dan satu perasaan yang sangat manis dapat aku rasakan. ye, rupa2nya ucapkan maaf itu menenangkan kita. patut la si dia selalu mengalah dan pohon maaf pada aku, dan patut la dia cool je. memang aku sayang la kat cik abang tu,hehe..

eh, berbalik kpd cerita tadi. aku harap semuanya baik2 je. aku pilih untuk selesaikan masalah ni sebab aku taknak ia pengaruhi pengajian aku yang masih berbaki.aku takkan boleh belajar kalau sentiasa fikirkan masalah. so baik aku cepat2 selesaikannya. harap2 salah faham ni dapat dikurangkan di masa hadapan, amin…dan kalau boleh, xnk ada salah faham langsung.

okey la, setakat ni je dlu. kalau ada berita lagi tentang ni, aku akan update lagi. badan letih pergi picnic dari pagi sampai petang. mau rehat. jumpa lagi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s