Archive | February 2011

menangis lagi…

Assalamualaikum,

aku nanges lagi walaupun cuma sikit je..
aku terasa dengan bahasa kasar sorang member…
sebelum ni, aku rasa dia la kawan baik aku…
memula aku dah pasan, dia makin sinis dengan aku…tapi aku tahan je…
tapi petang tadi, bila kuar sekali lagi bahasa kasar dia pada aku, memang aku dah tak tahan dengan sikap kurang ajar dia..memang la aku ni kawan dia, tapi sila la jaga bahasa tu sama… aku bukannya babu kau..
xpe la, aku dah maafkan dia…cuma aku rasa aku belum bersedia nak cakap banyak dengan dia, termasuk jugak kawan kami sorang lagi…
dari malam aku pegi bilik budak tu untuk buat tugasan lagi, aku dah nampak dia macam tak suka kat aku..
hari berganti hari, makin ketara sikap dia pada aku..
dia tak peduli pun kalau aku cakap dengan dia..
dan tadi, 2 kali aku ckp dengan dia, bertanyakan benda yang sama. dia diam tak berkutik, macam tak dengar apa aku cakap. padahal jarak antara kami cuma antara 3-4 jengkal je…
tak pe la, aku terima je..korang menzalimi aku kan? xpe2, korang akan terima balasannya satu hari nanti.. walaupun bukan aku yang membalasnya, Yang Maha Esa yang akan membalasnya…
terima kasih atas layanan korang semua pada aku…

sekian…

Advertisements

nape ngan aku ni =(

assalamualaikum…

aku sendiri tak tau kenapa dengan aku,hu..
dah banyak hari aku rasa sedih..
semalam lepas cakap dengan by, aku rasa lega sket..tapi malam ni by tdo awal pulak,hu..
n tadi, bila chat dengan adik aku, dia pon tanya pasal pompuan tu…
asyik2 pompuan 2, sket2 pompuan tu…smua org suka pompuan tu…
dah la semalam sorang budak laki dok provok aku, cakap aku ada self interest yang mengaitkan member dia, aku, dan pompuan tu…
hey, tolong sket ek, aku tak ingin pon dekat kawan kau tu, dan x ingin pon nak kianat kawan aku sendiri…
aku tau la aku ni kasar, korang lagi suka pompuan tu…tapi tak payah la nak sebut pasal dia dengan aku..jelik tau tak…sket2 dia.. kalau korang nak sangat dengan dia, tolong jangan libatkan aku…
harap maklum…
dan perasaan aku yang tak berapa elok ni xde kena mengena dengan pompuan yang korang suka sangat tu…
for those yang concern pasal aku, thx 4 being my friend..
but 4 me,no one understand me better than my by…
by…i miss you…
and if u pon nak tanya banyak2 pasal pompuan tu jugak, sila la amek tiket untuk jadi laki simpanan dia yang entah ke berapa ye…
sekian…

cool ke?

Salam,

topic arini, cool ke girls dok tngkap gmbr wat pp kembung, jegilkan mata beso2?
skrg ni ramai sangat yang dok tangkap gambar macam tu. apa motif dorang? bajet cun ke,hehe…
pape pon, suka hati korang la. janji jangan tangkap gambo lucah sudah ye…
adios…

kenapa ye?

Salam,

hai semua..
aku sebenarnya kepenatan ni. hari ni outing dengan member2, p tgok wayang dan jalan2 smpai petang. kami balik tadi naik bas last dah. alhamdulillah kami tak terlepas bas tu. kami smpai uni waktu orang tengah azan isyak.

actually, aku bukan nak cerita pasal ni.
aku nak cerita pasal sorang mamat yang pernah ada kat hati aku jugak la. tak tau la banyak mana peratusan yang dihuni, tapi cukup untuk buat aku terasa kehilangan.

dah agak lama (dalam 2 minggu je) aku tak berhubung dengan dia. aku faham dia busy kebelakangan ni. aku tak kisah pon. aku bukanlah sesapa pada dia, dan dia jugak bukanlah sesapa pada aku kan…
tetiba hari ni dia chat dengan aku kat fb. nak kata aku happy tu xde la sangat. chat pon skejap je, sebab dia cakap dia letih, dan banyak keja nak buat. waktu tengah chat tu, dia ‘like’ satu pic aku. aku pon tertanya2 la pic mana. hm, betul tanggapan aku, dia like pic aku ngn budak pompuan 2. dalam banyak2 pic aku, dia cuma like pic 2. aku tau dia rapat ngan girl tu. dulu aku tak ske la, tapi skrg aku dah tak kisah. suka hati kau la nak bekenan kat member aku sendiri pon. aku dah ada penghuni dihati ni. kau buat la sesuka hati kau..

ops, sorry, bahasa aku agak kasar. aku sememangnya kasar,hu..

tapi aku tak bermaksud nak tunjukkan aku benci dia tau pape. dia tetap kawan aku yang rapat dengan aku. aku doakan dia baik2 saja dan berjaya dalam hidup dia, dan semoga dia temui seseorang yang betul2 sesuai dengan dia.
aku pon tak tau dah apa yang aku taip ni. aku letih sangat2 ni. nanti la aku check balik ye..
sekian untuk malam ni

selamat malam

zzzzzzzzzzzzzzzzz………….

siapa dia?

Salam,
aku baru je kenal this guy, a foreign student… one of my foreign friend yang kenalkan..
anyway, he’s nice…
dia nak cari girl melayu sebagai wife dia…
wah, kalau ramai yang tau ni rsanya ramai yang berebut..
coz dia boleh dikatakan baik dan punya pakej menarik
ada sesapa nk kenal? haha…
sila pm me kalo nak kenal ngan dia ye,hahaha… (aku serius ni)

nanges :(

Salam,

mood xwpe ok…
sebab?
rindu kat orang jauh…
hu………
bila la bleh jumpa lagi…
syg sgt kat awak tau…si comot 🙂

mine

~~Do you remember we were sitting there by the water?

You put your arm around me for the first time

You made a rebel of a careless man’s careful daughter

You are the best thing that’s ever been mine~~