teman terbaikku~~~

Assalamualaikum,

aku sememangnya tak tau nak cerita pasal apa..
punya la lama aku fikir, nak cerita pasal apa…
and lastnya aku rasa better aku letk gambar jela, gambar aku bersama kawan2 diploma dlu…
layan jela ek…enjoice…


ni waktu kenduri di pokok sena…

explorace perdana...sem 5...

MBOR..longest Malaysia Flag made by shell

lunch 4 final semester students...

kuala perlis

balik kelas

vacation to genting highlands

our convocation!!!!!!

sorry for low quality pictures…almaklumlah, dulu semua pic taken by phone je..dan maklumlah, zaman kami dulu, kuat2 pon kamera 2MP je,hehe…
tapi yang peling penting adalah kenangan tu kan? i love all of u girls…really miss the moments,sob3 =(
nanti kita berkumpul lagi deh…tgu i cuti sem ye, kita pegi shopping!!!!!!!!!!!! =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s