perkhemahan kelana siswa 3B…part 1

Assalamualaikum,
ini sedikit update tentang perkhemahan kelana siswa 3B sem ni…
disebabkan dah lama takde update yang bergambar dalam blog i ni, so i decide untuk upload sedikit gambar untuk tatapan semua, dan menceriakan blog ni…
malas nak cakap banyak, enjoy da pictures k…
love,
jienani…

sepanjang perjalanan kami………….

berehat sebentar


perjalanan diteruskan sehingga malam


rehat lagi...patut la dapat gelaran 'siput',huhu


sebelum perjalanan pulang


bila hujan membasahi bumi...


keletihan yang teramat


1st station...balai polis Changlun

kalau ada yang perasan, dalam gambar2 tu ada beberapa orang yang cuma pakai sliper..memang itu tak melambangkan etika berpakaian pengakap yang sebenar, tapi kami terpaksa disebabkan kaki yang dah nak melecet di dalam kasut.
banyak lagi kisah suka duka yang tak dapat aku kongsikan untuk kali ini..
jika diizinkan Allah, aku akan update lagi cerita tentang ni lain kali ok..
semoga bertemu lagi..
da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s