cuti

Assalamualaikum,
hai semua…cuti semester sudah bermula,yeay!!! hehe….kalau tak salah aku, ni adalah post pertama sejak aku cuti, kan3?aku sendiri pun dah lupa,hehe..
anyway, aku tengah cuti2 malaysia di KL sekarang…baru dekat 2 minggu aku kat sni, aku dah jelajah merata dah..letih dah aku jalan2 kat KL ni…
hm, where should i start?
anyway, aku bukan nak tulis pasal cuti2 malaysia aku tu pun..sebenarnya…aku tengah sedih…sedih yang teramat sangat. sepatutnya hujung minggu ni aku plan untuk jumpa si dia. tapi unfortunately, something comes out.and maybe we cannot meet. hm…sedih memanglah sedih, tapi aku redha… bila difikirkan balik, aku yang mendoakan supaya hubungan kami dipelihara dan berjalan lancar, so mungkin ada hikmah disebaliknya,kan?🙂
aku kena kuatkan diri, and think positive. bila tak jumpa dia, aku boleh la plan something else,hehe…maybe boleh jumpa kengkawan kat sini? since aku datang sini, belum ramai lagi kawan2 yang aku jumpa. asal hujung minggu ja, aku ada hal dengan family aku, so tak ada kesempatan nak jumpa kawan2…
so, apa aku nak buat esok?belum tahu lagi,hehehe…tak pun aku boleh pergi shopping ke, main boling ke, kn? best jugak tu🙂
ok la, nanti kita jumpa lagi ok…
love❤ nani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s