meluat ke benci?

Assalamualaikum,
dah lama sangat aku tak update blog ni kan,hehe… kemalasan ada, faktor internet yang slow pon ada….
actually, kalau aku nak bercerita dalam ni mesti sebab aku nak luahkan sesuatu. tentang apa?hehe…tentang my ex-best friend la. dulu aku pernah bagitau yang dia dah ada pakwe kan? sekarang ni siap dah plan nak tunang, nikah lagi. wah, hebat kan?awal jodoh dia. alhamdulillah.
aku tumpang suka dengar berita tu. tapi honestnya deep in my heart, aku meluat pon ada. rasanya tak sampai tahap benci. sebelum ni bukan main deny lagi, merendah diri cam bangang.But now?dah tak malu nak nak tulis kat public pasal pakwe dia, dengan ayat2 jiwangnya, dengan post lagu2 cintan cintun…amboi, nampaknya bukan main lagi dilamun cintan,hahaha…
yang paling aku bengang 2, dia tulis lbh kurang gini kat fb dia ‘xdpt org ganu pon xpe, dpt mak mertua ganu pon ok,ehehehe,peace’. kepala otak kau. desperate gila kau kan?hahaha…ada jugak pompuan desperate camni. xdapat budak ganu 2, sanggup ckp dapat mak mertua ganu pon ok. kau kebulur sangat ke ngan orang baka sana?WTH…
dulu aku rasa sedih dengan apa yang jadi antara kita, sebab dulu aku sayang kau. tapi sekarang tak lagi. aku benci meluat yang teramat sangat kat kau. asal aku buka fb je terpampang muka kau, dengan post2 jiwang cintan cintun kau tu. rasa cam nak hempuk ke lappy aku. tapi disebabkan ni harta aku (bukan harta kau), so buat apa aku nak mengkhianat harta aku sendiri kan?
and FYI, sekali lagi aku rasa sakit hati dengan kata2 kau, kau akan dapat karmanya. apa pon, selamat berbahagia,hahaha (ikhlas ke tak pon tak tau. jangan marah ye. bak kata kau,’peace’)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s