camping lagi

Assalamualaikum,
hye3🙂
hujung minggu lepas aku join perkhemahan pengakap politeknik aku. aku pergi pun as super senior, cewah,hehe. walaupun aku pergi tanpa geng, tapi aku enjoy sangat sepanjang 3 hari kat sana. memang sempoi la. walaupun aku pening sebab kali ni terlalu ramai peserta, tapi memang tak mengecewakan. yang tak mengecewakan tu bukannya peserta, tapi senior dan super senior,hehe..
kalau nak diceritakan sepanjang 3 hari tu memang panjang. mungkin aku ceritakan lain kali, but no promise,hehe. jangan marah ek.
em, dalam ramai-ramai peserta tu, aku tertarik pada sorang budak ni, jeng3,hehe. entah la, waktu aku dok kat seat blakang tu, aku pasan dia asyik pandang aku bila dia toleh ke belakang. tak tau la samada aku sendiri yang pasan or memang betul dia tengok2 aku,hahaha. and once aku realized, aku pon teruskan mengusha dia,hehe. nak tau jugak la cmana rupanya budak yang dok pandang2 jeling2 aku kan, korek bijik mata ha. He looks damn cool with his snow cap,hehe. dan mulai malam tu, aku selalu je cari team dia kalau de aktiviti. aku nak tengok si sweet 18 tu. jangan marah ye Encik Jie 🙂
habis je camping, aku tunggu la depa upload pic camping tu, and i got 1 picture of him,jeng3🙂 kat bawah ni gambar group dia ye, teka la mana si sweet 18 tu,hehe. kalau aku rajin aku upload lagi lain kali ok. skrg dah dekat 4.30 pagi dah, malas aku nak copy pic dr fb dorng. korang usya la pic ni ye,hehe…selamat malam semua =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s