rajin

Assalamualaikum,
hye all…
malam ni entah kenapa aku terlebih rajin,hehe..
rajin apa?rajin buat tutorial, rajin study topik untuk esok…haha. macam kelakar plak. ampa semua maybe tak rasa tu lawak, tapi bagi aku, aku sendiri tak percaya dengan apa aku buat ni..
sebelum ni, kalau tak faham soalan tuto, jangan harap aku siapkan. tapi ni, aku rajin pulak selak2 buku, study untuk siapkan jugak tutorial tu,haha..

dah tu, lepas siap tutorial, aku susun2 nota, bagi kemas buku aku, siap buat nota kecik lagi dan lekatkan pada buku. wah, rajin melebih pulak. waktu malas bukan main lagi kau ye nani.
aku nak jugak search maklumat pasal group project kami. tapi disebabkan internet yang slow ni, membantutkan la niat aku tu. sekarang aku dah takdak keja nak buat. tido awal nak?hehe.. kalau aku tido waktu camni, sah2 kul 3-4 pagi nanti aku terjaga. buatnya time tu aku rasa nak p toilet, kan ke kacau,huhu.
mood aku?em, much better. entah kenapa bangun pagi tadi aku rasa tenang. nak kata aku tido lena, tak pon,hu. maybe sebab aku dah tak marahkan encik Jie tu kot. maybe,hehe… kemaafan adalah sesuatu yang indah. kesedihan, kemarahan hanya akan mendatangkan penyakit pada kita, kan?
okey la, setakat ni ja update untuk kali ni. jom sambung study chapter ‘insurances’ untuk esok. Da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s