saja suka2 bha :)

Assalamualaikum,

hye all..

makin lama makin sakit hati dengan wordpress ni…dah la loading punya la lama, pastu tetiba je xboleh…adoi…dah makin terbiar jadinya blog ni…nak update pon rasa sakit hati…

actually, bukan nak cerita pasal tu pon…hm, smlm nani tido lambat, sebab nak tgu sahur. sementara tunggu pukul 5 pagi, mata xleh nak pejam, saja la edit2 gambar guna photoscape..1 gambar je yg diedit, tp hasilnya macam2,hehe…gambar apa? ada la =)

hehe…gambar encik tu la..gambar waktu kami pergi cameron.. dah lama dok cari macam mana nk blurkan muka dia. kenapa muka dia je? ada la,hehe…banyak betul rahsia nani ni kan;)

dan inilah hasilnya…

tadaa……

setelah diedit, dia tetap lebih cerah dari nani, hu, sob3😦 sabar jela,uwaaaa,,,,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s