baju tunang

Assalamualaikum,

hehe..malu la nak cerita pasal ni..nak tunang xtau bila, tapi excited lebih..malu,huhu

tapi nak cerita jugak..

post sebelum ni dah tunjuk mini pelamin yang nani suka.. sekarang nak tunjuk baju tunang yang nani suka pulak..

kalau tengok kawan2 yang tunang skrg, grand gile kot!!! takot nani tengok… nani xde la teringin nak pakai yang sarat2 sangat. malu..maklumlah, cuma majlis tunang kan. yang simple itu lebih baik.

dah, malas bebel panjang…jom kita tengok baju2 tunang yang simple2…credit kepada owner2nya🙂

Image

credit : blog rizalman

Image

ni rizalman punya jugak,hehe…sweet kan🙂

Image

ni pon dari rizalman… sangat suka dengan rekaan dia yang simple tapi sangat2 sweet🙂 love it!!!

hanya tu je untuk kali ni…

da🙂

 

2 thoughts on “baju tunang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s