mari cerita tentang pertunangan impian =)

Assalamualaikum,

hye all…

hehe…

macam buang tebiat plak tetiba nani masukkan cerita pasal ni kat blog ni. post sebelum ni tentang kad kahwin, ni tentang pertunangan impian plak,hehe… maaf kalau ada yang tak suka, tapi layankan jela nani ni ok🙂

actually, disebabkan selalu sangat baca blog b2b kebelakangan ni, tu yang rasa nak cerita tentang ni. sebelum ni i never know pon wujudnya blog b2b bagai tu,hehe…kolot tak?

ok, lets go to our topic…nani takde la idamkan majlis yang besar2an. cukuplah majlis sederhana. tapi….nani teringin sangat nak buat mini pelamin,hehe…gedix🙂

nani suka something simple but sweet. ni antara contoh pelamin yang nani suka…

zassss…

Image

credit : fb iras prestige

Image

credit to the owner, dah xingat ambil dari mana…maaf ye…

Image

credit : syer

Image

credit : D’ratu bridal

 

owh, alangkah bestnya kalau boleh buat pelamin2 macam ni…dalam mimpi jela,huhu…my family simple je, xsuka over2. my syg also xsuka over2…so, terima jela…sob3😦

hanya ni untuk kali ni…jumpa lagi…

da… =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s