Assalamualaikum,

halu….hehehe…
tekanan jiwa lagi ni hari ni…
bosan tol la dengar luahan2 perasaan bagai…
adoi…xtau nk cakap macam mana…
actually, sgt menakutkan bila tau de org admire kat kita okeh!!!
jauhkanlah, jauhkanlah,huhuhu…
actually, bila aku ckp aku takot, org mula pertikaikan…
susah nak buat mereka2 ni faham…
byk sgt kes skrg ni yang melibatkan sakit hati, cinta tak kesampaian, etc…
mintak dijauhkan…simpang malaikat 44…hope benda tu semua tak jadi pada aku…amin…
maaf ye jejaka2 di luar sana, hati saya cuma untuk encik syg je…fullstop!!! hehehe (poyo sebentar)…
goodnight n sweetdream =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s