mood final exam =P

Assalamualaikum,

hye all….

tadi punya la dok fikir nak update apa…balik je dari class, on lappy, terus lupa nk update apa *sengal*

anyway, byk class dah habis..maknanya minggu depan secara tak rasmi akan jadi study week…OMG, dah study week!!! means final exam is just around da corner!!! macam tak percaya je sem ni dah nak berakhir *sad*

semangat berkobar2 nak study pengantar statistik…tapi, mood belum dtg😦 rasa macam boleh skor je paper tu, even ramai cakap susah dan ramai jugak kena repeat…dah tangguhkan beberapa sem dari ambik paper tu sebab terlalu takot. but alhamdulillah, result mid semester exam aritu banyak mengembalikan semula semangat *syukur*

Image

next semester is my last semester here. lepas tu akan pegi praktikum!!!!! *excited giler*. wah, tak sangka, my journey here is almost over. walaupun masih ada 1 semester disini, tapi rasa berat nak tinggalkan UUM tercinta ni *ini serius*.tapi, dah tiba masanya untuk nani mulakan perjalanan baru…perjalanan membina kerjaya. semoga Allah permudahkan jalan nani untuk mendapat kerja yang baik, dari rezeki yang halal, dan memudahkan segala urusan lain…

doakan jugak nani berjaya dengan cemerlang dalam exam kali ni. kalau boleh nak skor, sebab nak naikkan pointer yang asyik jatuh tu je *sad* =(

dah dekat final pon kami masih boleh bergumbira, jalan2 pusing UUm…eh, berbasikal..berhari2 sakit badan😦 tapi xpe, ni kenangan indah kami🙂

ImageImage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s