5 hadiah sempena hari lahir wanita yang kamu sayangi

Assalamualaikum,

bila tiba hari lahir korang, apa hadiah yang korang dapat?mesti best2 kan?kalau dari guys yang romantik tu, hadiahnya mesti sweet kan…oh, jeles,huhu😦 since kenal ngn en. syg, belum pernah ada kesempatan sambut birthday dengan dia, dapat surprise and yg sewaktu dengannya…aku pon sama jugak la, belum pernah bg pape yg special utk dia, selain wishes je,huhu…sedih tau,huhu

kali ni kita kenalpasti pulak apa hadiah2 yang disukai wanita sempena hari lahir dorang,tmasuk i la ye =)

1. BUNGA

hehe, dah tentu bunga jadi priority… perempuan mana yang tak suka bunga?tipu la kalau tak suka. dapat sekuntum je dari pakwe/tunang/suami korang,korang senyum sampai telinga. kan3? hehe… bagi org yang sukakan bunga macam aku ni, aku sendiri tak tahu nak jelaskan macam mana perasaannya bila dapat bunga hidup (fresh flower). aku sangat2 sukakan fresh flower. tapi en.syg plak ckp ‘bunga akan layu’…hm, buat orang sedih je😦

Image

2. COKLAT

ni perkara kedua yang i suka,hehehe… coklat dan bunga tu dah jadi macam simbol cinta, tau x? perempuan suka cakap ‘ala, u nak bagi i gemuk ke?’…syg2ku, coklat x menggemukkan la, itu cuma mitos…alangkah sweetnya kalau si lelaki bagi sejambak bunga, plus coklat kat jambak bunga tu…oh, berangan jela cik nani oi…huhu

Image

nak macam ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. TEDDY BEAR

wah, teddy bear, sweetnya!!! teddy bear ni macam sahabat baik perempuan. kalau sedih, dia akan peluk teddy bear sambil nanges2 dan luahkan kat teddy bear tu,hehe…tipu je,he…tapi rasanya ada jugak yang buat camtu kan?kalau aku, aku nak teddy bear yang macam ni…cantik x?

Image

tapi kalau boleh tu nak yang sebesar ni,hahaha

Image

4. ACCESSORIES

antara hadiah lain yang korang boleh bagi pada gf/tunang/isteri/mak korang adalah eksesori2 seperti jam dan sewaktu dengannya…kalau dapat barang kemas lagi best,hahaha!!!

Image

5. WILL U MARRY ME

I DO!!! oh, cukup2 la berangan wahai cik nani,huhuhu..

Image

=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s