arnab comel

Assalamualaikum,

tahun lepas (2011) aku ada tempah sekor arnab dari kawan aku yang sangat fanatik dengan arnab..
ntah macam mana tetiba aku teringin nak bela arnab..rasanya ni disebabkan arnab farah kot,hehe…
seriously, arnab ni sangat comel. tapi aku tak tau kenapa aku takot nak pegang arnak. pegang kucing, peluk cium kucing tak takot plak,huhu…
nak tengok arnab aku tak?hehe…actually, arnab ni belum bertukar tangan pon. masih lagi di tangan tuan punya arnab. usia arnab ni pon baru je lagi. waktu aku tempah arnab ni, usia dia baru je seminggu kot.

nama2 arnab ni aialah dior, dippy, dolly, disember dan disney…(dari kiri)
menurut tuan punya baby arnab ni, nama yang diberikan tu bermula dengan huruf D disebabkan ni adalah batch ke 4…means dah 4 kali ibu arnab ni beranak,hehehe
dan pilihan aku?
DIPPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hehehe…entah macam mana aku boleh pilih dippy…dah bekenan yang tu…love at first sight…cewah,hehehe…
dan semalam, aku request dari kawan aku untuk tengok gambar terbaru dippy…
dan ini gambar yang dia bagi…

dah besar dah baby dippy shaye!!!
comelnya dia,hehehe…
dippy comot tengah makan carrot,hehe…
i x sabar nak jumpa u baby dippy…
nnt bila i dah jd mummy u, i tukar nama u hokey,hehehe
sayang baby dippy =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s