~emo~

Assalamualaikum,

hye all…

emosi rasa tak elok je sejak petang tadi. tapi takde la rasa nak marah orang. mungkin kecewa?mungkin sedih? kalau tak kecewa, kalau tak sedih, takkan emosi nak terganggu kot kan?

may i know, girls memang mudah tersentuh ke kalau dapat tahu her friends nak tunang, nak nikah? for me, my answer is ‘yes’. aku rasa semua girls memang macam ni kan?

for sure la aku sedih kan.. ‘kami’ (me & him) kawan lama dah kot,huhu.. dorang yang baru je kawan dah tunang, nak kawen. sangat sedih ok..untung la dorang kan, tak macam aku,huhu… yes, i’m happy for them, jauh sekali dengki. i just sedih dengan diri sendiri…puas la pujuk hati ni, i’m still studying… mudah untuk cakap, tapi susah hati nak terima… dan mudah jugak untuk mereka ckp, aku masih belajar, tumpukan dulu pada pelajaran.

put yourself at my place. kalau korang dah kawan bertahun2, takde rasa nak tunang, nikah? Aku bukan gatal ok. aku rasa berdosa sangat berkawan lama2… aku bukan jenis tu, yang suka kapel2 ni… aku tak suka.

ni gaya aku bila sedih,hehehe (gambar hiasan je ye)


ish, pe ni, dok emo2 plak…huhu…*malu ngn roomate kalau dia tgok mata berair ni,hahaha*. forgive me roomate, coz i tengah angkat bendera jepun ni,hehe…

aku tak pasti samada aku betul2 percaya yang kebahagiaan akan hadir lepas semua yang aku lalui ni. tapi aku harap aku akan temui kebahagiaan tu, if Allah will… *rasa nk nanges lagi.hampeh tul la,huhuhu*

dear all, plz pray for my happiness… as aku doakan untuk kalian semua…thx beb…

c ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s