idea untuk pelamin

Assalamualaikum & hye…

bulan ni orang jadi sangat malas nk update…entah kenapa kemalasan yang teramat sangat, ditmbah dengan assignment yang berlambak2 yang perlu disubmit by end of this month, lagi la tak sempat orang nak layan blog ni. but thanks for all readers, silent readers, silent followers and also haters yang sentiasa ada,hehe…

kali ni orang nak cerita tentang pelamin yang orang suka…jom terjah

1) by Azika Collection

Image

orang sangat suka hasil kerja Azika Collection. sangat cantik. ni antara pelamin simple yang orang suka…maklumlah, orang tak suka yang over sangat.

2) by Rins Suzana

 


totally n love with this dais❤❤ <3….rasa macam nak DIY ye…besi tu boleh tempah…langsir tu senang je…then sewa kerusi je…bunga pon boleh DIY…kan3…cantik la…adoi…sesuai ke buat dlm rumah org yg kurang pengcahayaan tu,huhu…
berbalik kepada cerita Rins Suzana…orang byk baca tentang dia…seorang yang cekal…sampailah sekarang dia berjaya…semoga terus maju…

3) by Arif Noor

cantik kan? orang memang suka pelamin yang banyak bunga…orang kan suka bunga,hehe…nak buat garden wedding tak mampu kan, so artificial flower camni pon ok…tp org prefer to use fresh flower. segar. kosnya memang la lebih tinggi. tapi kalau puas hati apa salahnya kan…
apa pon, ni cuma perancangan. yang baik tu datang dari Allah. yang buruk tu dari kita sendiri yang tidak sempurna ni…

tu je untuk kali ni…tata…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s