hilang kata-kata

Assalamualaikum,

dah lama rasanya tak membebel di blog ni. bukan orang orang taknak menulis, tapi orang tak tau nak cerita tentang apa…

beberapa hari sekali baru orang check blog ni. orang takde la tegar sangat berblogging. sekali orang check, orang akan tgok statistics..agak terkejut bila stat dah mencecah lebih 4k, untuk blogger x femes ni,hehe…dan paling terkejut bila tgok stat paling tinggi, 243 views on 9mei!!! what!!! mana dtgnya view sebanyak tu?speechless!!!

jenuh orang mencari mana datangnya view sebanyak tu. dan jawapannya, click from facebook…aik, ada orang letak reference blog ni kat fb ke?orang tak dapat jawapannya, sebab orang tak arif pasal blog2 ni..ada sesiapa yang boleh jelaskan pada orang x?

hm, actually, paling ramai view tentang cara pemakaian tudung bawal, wedding checklist, baju tunang… dah lama orang niat nk buat tutorial tentang pemakaian tudung bawal tu, tapi masa tak mengizinkan. entah la.apa yang disibukkan sangat pon tak tau la,hehe…insyaAllah, one fine day, orang akan letak lagi tutorial pemakaian tudung bawal ok🙂

proses DIY baju baru pon dah siap. tapi malas rasanya nak review..my encik syg ckp, ‘jgn kata malas, kata tak berapa rajin’..hehe…boleh pulak cmtu ek?DIY kali ni xde beading2 pon, just patch lace je.mak kata dah tak payah nk beading2, macam tu pon dah ok.. oh, orang jatuh hati dengan hasilnya.and my mom pon cakap, dah boleh pakai untuk tentu belanja (tunang) dah..ade plak tunang nak pakai baju cotton polkadot?x sesuai la mak,hehe…insyaAllah, nnt orang akan letakkan gambar baju tu, tapi mungkin lepas  majlis kawan orang la.sebab baju tu khas untuk majlis tunang dia🙂 poyo je kan, mcm orang plak nk tunang, nk sembunyi2 bagai,hehe

baju tu diinspirasi oleh baju ni

camne?ok tak?
tu je bebelan untuk kali ni..sila jangan bosan membaca bebelan orang ok🙂

bye🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s