idea for solemnization or reception dress

Assalamualaikum,

dah lama sangat tak tulis pasal wedding bagai ni. sibuk sangat sekarang.maklumlah, dah final sem, counting days je ni..mana dengan assignments lagi, tutorials, final exam yang just around the corner,huhu…

orang nak share tentang dress yang quite simple but sangat cantik untuk dijadikan baju nikah, sanding, or tandang. owner butik tu org kedah, dan butik tu pon di kedah, yeay… tu satu kelebihannya…namanya Ku Mann Ibrahim, boleh search di fb ok…

ni antara hasil kerja Ku Mann

Image

cantiknya…jatuh hati…

ni lagi

Image

yang ni pulak harganya 1k+. tak tau la berapa, dia just ckp 1k+ je..

and this one pon orang suke

Image

yang ni 500+ je!!! baju baru ok, dia provide materials, workmanship, etc….sangat affordable…wah, tak sabar rasanya nak kawen..berbaloi la kalau 500+ tu, daripada korang sewa wedding dress RM500, pakai sehari je kan?bagi orang la, orang rasa tak berbaloi sewa baju mahal2 untuk sehari je. memang la ramai cakap sekali seumur hidup. tapi kalau kita boleh dapatkan baju sendiri dengan harga yang lebih kurang sama, better kita dapatkan baju baru je kan, lepas tu boleh simpan, boleh sewakan…sentimental value tu ada pada kita, hehehe

kedai Ku Mann ni adalah di Ukir Mall. Orang Kedah tau la bangunan ni, bangunan baru sebelah Stesen bas baru, berhadapan Star Parade Alor Setar…

sapa nak contact num Ku Mann boleh tinggalkan emel di ruangan comment k🙂

p/s : credit gambar sepenuhnya kepada Ku Mann

8 thoughts on “idea for solemnization or reception dress

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s