exam terakhir sebagai pelajar

Assalamualaikum,

tinggal berapa hari je lagi sebelum final exam bermula. macam2 perasaan ada, cuak, excited, gembira, semua bercampur2…cuak sebab ini perjuangan terakhir sebagai pelajar. excited dan gembira sebab tak lama lagi orang akan habiskan pengajian ni. yeay!!!

orang rasa macam orang baru je masuk belajar kat sini, macam baru sem 1 je, takde rasa macam senior pon. padahal bebudak lain dengan bangga dan angkuhnya mengaku diri tu senior, padahal baru sem 3…bila tanya org sem bape, dan orang jawab final sem, ha amek kau, belagak sgt, kena sebijik kat dahi,hahaha.ske tengok muka malu dorang🙂

walaupun orang cuma ambik 5 paper je sem ni, tapi penantian tu satu penyeksaan. orang start exam lambat k,huhu…first paper on 8 june. orang lain dah start on 1st june. last paper pulak on 26 june. orang lain habis exam 14 june pon ade…adoi…jeles3…dh la final sem, kena duduk lama2 pulak kat sini, bosannya!!! ni pon dah bosan yang teramat ni. maklumlah, minggu ni tinggal 2 class je lagi. so pe lagi, orang ni keje tidoooooo jela…adoi…bosan tido banyak2 tau,hu

k la, nk p cari makanan berbuka pulak. c ya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s