teaser : baju raya hijau turqoise kami =)

Assalamualaikum,

mempersembahkan, material untuk baju raya kami!!!!!!!!!!!!!

 

Image

yang kiri tu kain orang, yang kanan tu kain ‘dia’

semangat btl dah tunjuk dah gambar baju raya,hehe…padahal baju baru antar ke tailor, ntah ape rupa baju tu nanti pon xtau la, hehe…

kain untuk baju orang tu dah berbulan orang beli, tapi baru 2 hari lepas hantar ke tailor…bila dah antar pegi tailor baru menggedik nk pegi cari kain untuk dia…redha je pegi jakel tak bawak contoh kain langsung…yang orang paling suka bila pegi jakel ni ialah orang akan sentiasa di’entertain’ oleh bos jakel tu sendiri, hehe…sampai segan orang jadinya…bos mau plak layan budak comot ni…

after few discussions, orang pilih kain ni…cuak jugak kalau warna lari sangat, tapi alhamdulillah, xde la beza sangat pon…suke3🙂 hehe…xsabar nak pakai baju sama keler tahun ni… insyaAllah lepas raya nnt orang update semula hehe

till then, c ya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s