praktikal bermula

Assalamualaikum,

hye all…lamanya tak update…malas betul nk menulis…bukan je blog ni, fb, twitter pon malas nk update..kemalasan melampau, kronik!!!

anyway, orang dah start praktikal dah…keje takde la banyak sgt..tapi tak boleh nk bersuka ria la, maklumlah, tengah praktikal kan hehe.nanti tak pasal2 je markah kena deduct, hilang la peluang nk dapat 4flat untuk praktikal huhu…

hari ni supervisor orang tak datang keje.so orang memang takde keje langsung. nak update pasal lain memang orang takde mood…gambar2 semua pon ada dalam lappy orang, takde dalam pc ofis ni, so tak banyak yang orang boleh update…

hm…keje kat sini not bad la…keje tak banyak..kawan2 pon ok..tapi kat main ofis tu tak berapa nk ok la kot, staff suka je jeling2…engineer semua ok je, staff bawahan plak yang over, stress…mujur la orang kena transfer ke company lain dia bawah group tu…kalau orang dok kat main office tu memng orang hidup dalam dilema la jawabnya hahaha…dilema apa?dilema terkongkong haha…

lain kali jela orang update…lengan kanan sakit hu…salah tido agaknya…

till next time…c ya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s