review hantaran for Jat & Apex’s solemnization day

Assalamualaikum,

hye there…lama orang tak update…sejak praktikal bermula ni, orang sentiasa tak cukup rehat. nak kata keja banyak tu memang la banyak, tapi keja tu lebih kepada bahagian admin, bukan bahagian akaun seperti course orang sob3…tapi tu pengalaman baru, n i enjoy it to the max🙂

kali ni orang nak cerita tentang hantaran nikah bestie orang. dah basi dah pon sebenarnya. dorang nikah on 30 june..sekarang dah masuk ogos…lambat betul orang nak update kan huhu…

actually, jat serahkan sepenuhnya pada orang untuk siapkan hantaran dia…barang hantaran, design, creativity semuanya dr otak yang tak berapa nk creative ni huhu…dan tempoh yang orang ada pon tak lama, dan dalam waktu yang sama jugak orang tengah final exam. so hal hantaran tu memang terpaksa ditolak ke tepi dulu la…memang serabut kepala sebab orang habis exam 4 days before her solemnization day😦

buttttttt, i berjaya siapkan!!! dan sangat berpuas hati dengan hasilnya thihihi…lagi suka bila ada yang puji hantaran tu CUN *keMbANg kEmPiS sEBeNtAr*…since orang nk kurangkan bajet, orang prefer untuk buat sendiri bunga tu, dan hanya topup bunga artificial sikit2 je…rasa nk muntah menyiapkan bunga2 tu in 2 days…mana nk balut polisterin tu dengan kain lagi, jahit manik juntai2 lagi, buat bunga lagi…hanya Allah je tau perasaan bila buat keja last minute. ni amanah orang, macam mana pon kene siapkan jugak…

tapi, bila dapat review yang baik, rasa semua usaha tu berbaloi la…clap3!!! hehe…orang tak sempat nk snap gambar banyak2 sebab banyak kejadian di luar kawalan yang jadi pada hari berbahagia mereka tu…yang tu tak boleh nak cerita, jat marah nanti hehe…tapi itulah kenangan terindah🙂

ok, ni 3 gambar hantaran tu…gambar tak jelas sebab guna kamera fon je, dan shot tak cantik sebab atas katil dipenuhi hantaran kedua-dua pihak, so susah nk snap elok2…ni hantarannya…

Imageini hantaran coklat

Imagecupcake King’s

and da last one

Imagechocolate homemade!!!

tu je yang sempat orang snap. geram betul sebab susah payah buat tapi gambar tak memuaskan hati…sedih😦

tu je untuk kali ni..kalau rajin orang update lagi…letih sangat sebab keja 7 hari tanpa cuti…

c ya🙂

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s