wedding theme

Assalamualaikum,

fikir punya fikir punya fikir, resepsi nanti nak pakai warna apa, tapi takleh nak bayang jugak warna apa yang match dengan diri ini…

but i really love this colour…soft je…i love this colour sbb suka sgt barang kemas Tiffany hahaha…adoi la, bila la nak dapat Tiffany ni…

so, dalam otak sekarang ada yang ni je…

Image 

Tiffany Blue!!!

cantik tak, cantik tak? imagine myself dalam dress warna tiffany, family pon pakai warna tiffany, dais and docorations in tiffany, wah lawa2🙂 tapi warna ni macam tak masuk je dengan kulit orang yang tak bape cerah ni huhu0…tapi orang suke hahaha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s