whateverlah

Assalamualaikum,

kemalasan melanda, bukan sikit2, tapi kemalasan yang teramat sangat huhu. malasnya nk update blog, malas nk menulis, malas nak tempek2 gambar. usah tanya kenapa sebab orang sendiri takde jawapannya…

since praktikal ni, memang takde mood sungguh la, padahal internet ada je sepanjang masa. oh apalah yang sudah jadi…

tiap hari ada jugak fikir nak update tentang apa. tapi malas nak update guna PC office disebabkan semua gambar ada dalam lappy orang. ni alang-alang dah on lappy, update jelah walaupun sikit…

actually tengah sakit hati. kenapa la dengan fon orang tu, asyik buat perangai je. i dont know apa masalahnya. masalah dengan version ke, dengan sim card ke, dengan memory card ke. yang pasti fon ni memang menyakitkan hati. setakat ni takde la dengar kawan2 yang pakai android mengadu fon dorang bermasalah. apa lah nasib orang ka. kena tipu dengan salesperson tu agaknya huhu.

dari awal beli lagi memang dah bermasalah fon ni. dah 2 kali tukar memory card, masalah tetap berulang walaupun bukan masalah yang sama. tapi kali ni masalahnya lain sket. fon ni cuma buat perangai bila di office!!! entah apa kena la, macam tak suka je dok office ni.. asal datang office je, mula la dia on, off sendiri. takde orang usik pon. balik rumah takde pulak dia buat perangai cmtu. agaknya dia teringin nak terjun dari tingkat 3 kot?agaknya laaaa kan em

disebabkan takde mood, ditambah pulak dengan fon buat perangai, so kali ni malas nak tempek gambar. lain kali ok.

till next time. c ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s