DIY: fabric handbouquet

Assalamualaikum,

hi uols…

tetibe je rajin nak update hari2. macam buang tebiat pulak haha…nak rajin ni bukan selalu. macam orang cakap la, malas takde ubat, kita kena ubah diri sendiri. eh, lari topic jap, jangan marah deh

nak tunjuk handbouquet yang orang DIY for my engagement. eh, my engagement??? engagement yang belum jadi nyata sebenarnya haha…kan orang dah cakap orang ni tak tau bila lagi nak tunang, nak kawen,. tapi orang kan jenis excited, dan sukakan craft, suka DIY, so buat jela, dah gatal tangan sangat kan, suke tengok HB cantik2 from b2b…anyway,doakan jodoh kami cepat sampai ok…amiiinnn…

ni HB yang orang buat tu. takde la cantik mana pon

sweet macam gula hahaha…*sila muntah*

kebetulan my bff nak nikah, dan dia cakap dia takde HB. so dengan murah hatinya orang offer untuk pinjamkan dia HB ni. daripada dia beli dan guna sat je baik orang pinjamkan kan. takde la rasa sedih mengenangkan HB tu terperuk je dalam almari menunggu masa orang nak guna waktu tunang nanti. *berangan lagi*.

inilah dia rupa HB tu ketika menjadi peneman pengantin baru…jeng jeng jeng………

.

.

.

.

.

.<a

gambar kabur sebab guna kamera henfon je sob3. tapi orang happy sebab ada yang puji bunga tu cantik dan tanya dia beli kat mana hehe…pengantin pon happy. sekurang2nya dengan adanya bunga tu dapat menghilangkan kegugupan dia di saat nak dinikahkan. kalau tak pegang apa2 mesti lagi menggelabah kan?ye dok?

kalau nak buat bisnes HB ni aci tak? otak tengah ligat fikir cmne nak cari site income. ada cadangan?ada tak yang nak order???

oh ye lain kali orang buat tutorial HB ni ye…

till then, c ya🙂

love, Jienani❤

2 thoughts on “DIY: fabric handbouquet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s