tutorial tudung bawal…coming soon

Assalamualaikum…
ingat lagi entry ‘new tudung style’???ingat tak?ingat tak?tak ingat xpe, meh nak tunjukkan stylenya…
begini rupanya gaya tudung tersebut

ada yang suruh orang buat tutorial tudung tersebut. buat masa sekarang orang belum sempat lagi nak buat tutorial tu, sorry sangat2… since ada pertambahan staff kat office, so orang kena gunakan lappy sendiri, dan tinggalkan lappy tu di office. so memang takde kesempatan untuk buat tutorial tu, since orang suka snap picture gunakan kamera lappy.

tapi insyaAllah orang akan buat tutorial tu dalam masa terdekat okeh. tunggu ok hehe..niat dihati nak buat tutorial shawl dan macam2 lah, tapi asal tangkap gambar sendiri je mesti frust tengok muka macam zombie hahaha..pucat macam tu tak macam zombie ke hahaha…tu la masalahnya dengan orang yang malas mekup, malas edit gambar, dan sewaktu dengannya kikiki…
tutorial yang sebelum ni pon orang belum buat entry tentang cara2 pemakaian kan?oh kenapalah malas sangat ni…insyaAllah orang akan buat dalam waktu terdekat jugak. stay tune dearies🙂
till next time… c ya🙂

love❤
Jienani…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s