search engine

Assalamualaikum,

hye all…

minggu baru bermula…takde mood😦 orang lain cuti hari sabtu, kami dah start keje hari sabtu, tension tau… masuk ofis buka blog, tgok stat, tgok search engine, tgok page view, nk ketawa hahaha…

macam2 yang korang search eh…thank you sebab bukak blog ni walaupon xbanyak info yang orang bagi berdasarkan apa yang korang nak tau. mostly search pasal wedding checklist, baju tunang, patch lace, tudung norjuma. tapi ada jugak yang search pelik2. contohnya, lamunan lelaki, couple muslim, lucu🙂 ada ke orang pst pape pasal lamunan lelaki ek?rasa macam tak pernah hik3…

anyway orang hargai sebab korang sudi jugak jengah blog ni…dulu blog ni sunyi, takde readers, sekarang dah ramai even tak ramai followers. tapi orang happy jugak🙂 thank you sayang2🙂

orang kena siapkan buku log ni. esok pensyarah pemantau nak datang usya2 orang hehe…nak datang memantaulah. nanti orang update lagi k…sayang semua🙂

till then, c ya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s