Dermagic Beauty Moisturiser by SimplySiti

Assalamualaikum,

pernah dengar tak pasal produk ni? yang ini

Image

i was looking for the review of this product, tapi tak banyak, kecewa huhu… sebelum beli produk ni nak tau jugak review dari pengguna sebelum ni kan, dari review tu la akan mempengaruhi pembuatan keputusan hahaha… setahu orang produk ni dibuat daripada tumbuh-tumbuhan dan sesuai untuk kulit orang Asia sebab ianya dihasilkan di Korea. berbeza dengan sesetengah produk lain yang top-top yang dibuat di Eropah yang tak sesuai untuk kulit orang Asia.

orang dah try produk ni tapi rasa gatal je kulit. mungkin ia sedang bertindakbalas. *fikir yang positive je*. maklumlah selalunya bila tukar produk memang akan rasa macam tu. but FYI, sejak sebulan ni orang dah tak gunakan apa-apa produk untuk skin care melainkan face cleanser Clean&Clear kot?tu pon pakai seminggu sekali hahaha, gile malas kan.

bila tengok kulit skarang ni memang rasa frust, dah kedut sana sini, dah makin kendur. so how?what should i do?

Back to our topic. This is an anti-ageing, brightening and induce stress-free skin product. it comes with special formulation that contain Plant endorphin which gives exhilarating effect and promotes stress-free skin from which to achieve Balance beauty. Stress-free skin well hydrated, supple and soft. its complexion looks fresh, radiant and relaxed.

With combination of Korean Plant Stem Cells technology and Advanced Hydra-Collagen, this anti-aging & skin lightening cream not only can delay pre-mature aging but also gives you the flawless & youthful cemplexion. Start to see dramatic skin improvements in just 2 weeks!

All these multi-benefits in 1 cream:

  • moisturises
  • stress-free skin
  • lightens
  • evens skin tone
  • minimises pore size
  • calming
  • reduces dark spots
  • reduces fine lines and wrinkles
  • firming
  • lifting with V-shaping effect
  • reduces skin imperfections
  • radiant glow
  • refreshes your skin
  • makes skin softer & more supple

ha itu dia penerangan tentang produk. penat taip balik maklumat dari kotak hehe. apa yang orang suka pasal produk ini adalah teksturnya yang halus. bila kita sapu pada kulit, ia terus meresap ke dalam kulit, takde rasa berminyak, melekit or whatsoever. trust me.

orang masih dalam tempoh percubaan kikiki. kalau rasa ok, orang akan beli produk ni he. kalau rajin nanti orang review lagi…

till next time, c ya🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s