review : Dermagic Beauty Moisturiser by SimplySiti…day two…

Assalamualaikum,

hye semua…

semalam orang update pasal mencari review produk SimplySiti kan? hari ni orang pulak mau bagi review hehehe…

semalam 1st trial orang pakai produk ni, and hari ni 2nd trial la kiranya…tu pon takde la orang pakai pagi2 lepas mandi. pagi tadi datang ofis pakai compact powder. sampai ofis je cuci muka dan pakai moisturiser ni. tu pun dah pukul 11 pagi.

mula2 pakai memang takde rasa apa. lama2 pakai mula rasa gatal. i don’t know why. tapi rasanya itu normal la. and for me, produk ni best la sebab halus, tak melekit, tak rasa berminyak…

ni rupa orang pada hari kedua cuba produk ni… ini tanpa krim, bedak, apatah lagi mekup…dan gambar ni cuma menggunakan kamera laptop

Image

what do you think?FYI, kulit orang memang takde masalah jerawat yang serius. so jangan terpedaya mengatakan produk ni bagi result yang cepat. dan waktu ni kan orang baru je cuci muka, so tak nampak bersinar bercahaya (berkilat) sangat la…

InsyaAllah lain kali orang bagi review lagi ok… orang mintak kebenaran akak tuan punya produk ni untuk cuba dulu produk ni before decide whether to buy it or not…if i’m satisfied, then i will buy it. if not, faham2 sendiri la kan…

ok itu saja untuk kali ni…

terima kasih sudi baca🙂

c ya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s