berbeza

Assalamualaikum,
hye ouls…

tak tahu nak mulakan macam mana. selalu je macam tu, lost my word bila nak mulakan entry. actually orang nak cerita pasal blog sendiri. macam mana nak cerita ye?
blog orang ni macam sunyi je, kurang post. rasa macam dah banyak orang post, tp bila tengok balik, alahai sikitnya post kau, macam blog terbiar hahaha…
bukannya orang malas nk post. orang tak reti nak buat ayat berbunga2. macam2 tutorial orang nak bagi, macam2 post orang nak buat, tapi masalahnya gambar semua ada dalam fon, dan orang sangat la jarang transfer gambar dari fon. orang bukannya pakai Iphong yang boleh berblogging terus dari fon wuwuwu…
bila masuk je blog orang lain, fuh meriah betul. xpe2, orang akan update sikit2 ok🙂 sikit2 lama2 jadi la bukit kannnnn hehehe…

tu je untuk kali ni. lain kali jumpa lagi…c ya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s