my halfmoon shawl…

Assalamualaikum,
dalam post sebelum ni org cakap takde gambar shawl je kan…ha rupanya ada hahaha… so kali ni orang tunjuk gambar shawl je k, takde gambar orang dah k hehe

ni shawl plain, sebelum diletakkan lace

ni rupa bila sudah dijahit lace, sebelum dijahit manik

ni pulak lepas dijahit manik. jahit cincai2 je…alah, orang je nak pakai kan. nak bagi kemas jahitan lace tu je sebenarnya. lainlah butik2 yang menggunakan gam or jahitan mesin, memang dah kemas dah kan…so tak letak manik pon xpe…

boleh bayangkan tak macam mana rupa shawl tu?dah letih update pasal shawl ni. nak siapkan 1 shawl je punya la banyak entry hahaha. harap korang dapat gambarkan macam mana ok. kalau ada yang nak share hasil kerja korang, boleh drop link dekat ruangan comment ok…sharing is caring🙂

c ya🙂

2 thoughts on “my halfmoon shawl…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s