its shopping time!!!

Assalamualaikum,

mood untuk shopping dah dtg…yehuuu…boleh pulak kan nk shopping pon kena ada mood?korang nak shopping tunggu ada mood ke?ke tgu ada duit hehe…

orang tengah in love dengan dress peplum. so bila dah jumpa yang menarik memang tak sabar nak grab. since now orang tengah sakit gigi dan takde masa nak pegi transfer duit, jadi terpaksa tangguhkan dulu niat untuk shopping tu. doakan orang cepat sembuh ok. sakit gigi sangat perit. berdenyut2 gigi, berdenyut2 kepala, nak buat keja pon tak boleh fokus. rasa nak marah orang tapi terpaksa tahan je…

tolong doakan orang cepat sembuh tau, dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik…amiiinnnnn….

jumpa lagi lain kali…da🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s