takde mood la :(

Assalamualaikum,

dah banyak hari tak update blog.tiada idea, tiada mood, tiada keinginan untuk menulis…

few days ni jiwa rasa kosong. kosong ke?entahlah…mungkin jiwa kosong untuk menulis…

tapi hari ini, orang gagahkan jugak tangan dan otak ni untuk menulis. tapi fikiran ni tetap rasa kosong…apa yang patut aku tulis?apa yang aku nak merepek ni?kenapa aku jadi macam ni, sampai tak tahu nak tulis apa?

bukan je takde mood nak berblogging, tapi takde mood jugak untuk buat kerja. mujurlah kerja tak bergaji dan tak berelaun. kalau tidak, tak berkat la duit yang orang dapat tu huhu…

anyway, kurang sebulan je lagi untuk orang tamatkan praktikal orang. bulan depan selesailah semua silibus. sekarang patutnya dah berhempas pulas menyiapkan practical report. tapi apa pun tak buat lagi, maklumat pun belum cari. sungguh takde mood😦

risau memikirkan masa yang makin singkat. belum dapat keje lagi. dah dapat panggilan untuk interview, tapi tiba-tiba orang tu menyepi. takde hantar email pon. nak follow up rasa MALAS….apa dah jadi ni oi, vitamin malas apa yang kau makan banyak sangat ni sob,sob, sob😦

ok la, tak de mood nak menaip. jumpa lagi😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s