mood :bengang

Assalamualaikum,

niat di hati bukan nak mengungkit. cuma agak terkilan la bila ada kawan2 yang macam tu…

bila susah, nak mintak tolong kita, nak mintak pendapat kita, bukan main lagi kerap cari kita. tapi bila sentap sikit je, terus bawak diri. ko ingat bagus ke perangai macam tu?dulu masa takde orang nak tolong ko, aku jugak yang ko cari, mintak tolong macam2, merayu2 bagai.

but for me, bukan semua benda aku kene kongsi dengan ko kan?my life is my life la. kalau ko nak kongsi life ko ngn aku, aku ok je. tapi life aku, tak semestinya aku kene ceritakan semua pada ko kan? so pesal ko nak sentap2?aku nak pegi dating pon aku kene cerita kat ko ke?aku kena bgtau ko ke?pesal la sempit sangat pemikiran ko. pastu nak sentap2 plak, sampai dah taknak ambil tahu pape pasal aku.

it’s ok. kalau ko taknak ambil tahu pon xpe. aku ni bukan jenis mengungkit. aku tolong kawan2 aku ikhlas. if someday bila sampai turn aku pulak, ko tak munculkan diri pon xpe. bukan aku tak tau perangai ko cmne kan. lagipon ko bukan suka kesah pasal aku pon. if aku cerita problem aku pon, ko selalu je cakap ko taknak masuk campur. bila tak cerita bleh sentap plak. habis aku ni tak sentap la dengan jawapan2 ko yang menyakitkan hati aku tu?

takpe la, aku tak kisah. aku bukan jenis suka balas2 perbuatan tak elok orang. ko nak buat aku sakit hati, buat lah…Allah je yang balas. aku tau ko sentap tak lama pon,nanti mesti ko cari aku balik. bukan aku tak biasa dengan perangai ko..

maaflah, entry agak kasar. bukan kurang ajar, tapi memang membahasakan diri ‘kau, aku’ pon dengan dia selama ni. kalau ko jumpa blog aku ni, tahniah la ye…

ok, da…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s