share and win

Assalamualaikum,

ini bukanlah contest,tapi sebaliknya orang nak ceritakan tentang contest yang selalu dianjurkan oleh blogger/business owner. sekarang ni orang makin kerap join contest. sejak menang sehelai tudung yang sangat cantik dari contest pertama yang org join, org terus jadi addicted dengan contest haha..tapi takde la sampai semuanya pon nak join. agak2 la. orang join yang tak ramai contestant je hehe..

actually, makin ramai yang share, dah tentu la peluang untuk menang makin tipis kan. but…takpe, kita tetap cuba. Allah yang tentukan, kan?hehe…

seronok sebenarnya bila join contest ni. tapi,orang ni kan pemalu hehe. so macam segan (malu) la bila dok share post contest tu kat fb sendiri. korang tak rasa macam tu ke?ke korang rilex je?

em..kalau orang buat contest pon bukan ada orang nak join kan?almaklumlah, follower bape orang je, silent reader/stakler ntah ade ntah tidak. sebab based on stat, mostly orang yang jumpa blog ni pon sebab search kat google kan, kan?ngaku jelah hehe…

sesiapa yang buat contest tu silalah tag orang ok, ajak la orang join sekali, barulah meriah majlis ececece hehe…

ok la, setakat ni jela orang bebel untuk kali ni. masih dalam mood sedih, ayeng belum pulang. hari ni dah masuk 5 hari. apalah nasibmu ayeng😦

byk jugak new stuff yang orang buat, tapi langsung takde mood nak upload apatah lagi nak cerita. taknak janji akan upload, sebab tak tahu sama ada boleh keep my promise ke tak. korang2 datang la jenguk blog ni lagi tau. sayang korang…

c ya ^-^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s